Via het Twitter-account @hunterfacts kun je met korte berichtjes op de hoogte blijven van het wel en wee van Hunter de Heidewachtel. Hieronder het overzicht van de berichten in september.

8 september: Hunter heeft erg genoten van de (nep)bril van z’n kleine baasje… Maar zij kan hem nu niet meer opzetten 😦

12 september: Hunter heeft de eerste jachttraining gevolgd. goed ging apporteren, beter kunnen appeloefeningen.

14 september: Hunter is in de heropvoeding voor het volgen zodat hij minder gaat trekken. Met wat lekkers in de hand blijft de lijn nu ook langer slap!

17 september: Hunter is de beste met apporteren op de training. Maar ook het meest ongeduldig. Kefferig roept hij om aandacht als hij moet wachten 😦

20 september: Hunter is zo alert op alles dat hij om zich heen ziet, dat hij soms vergeet rechtuit te kijken. Hij botste net pardoes tegen een paaltje!

22 september: Na krap 2 weken is Hunter zijn trekneiging vrijwel kwijt. Hij loopt nu mee met de lijn aan 2 vingers. Goeie tips van de Jachthondenschool Almere!

24 september: Hunter heeft een ondeugende bui. Hij is al 2 keer uit de tuin ontsnapt. Hij blijft ook maar onrustig heen en weer lopen en piepen.

29 september: De velden zijn gemaaid en er liggen nu overal grote hooirollen. Hunter blaft tegen bijna elke rol die hij tegenkomt. Nieuw is eng 😉

Hunter de Heidewachtel

Hunter de Heidewachtel

Advertenties