Hunter de Heidewachtel 6 maanden

Met Twitter is het wel heel eenvoudig om elke dag even te vernemen hoe Hunter de Heidewachtel het maakt. Op Hunterfacts kun je ook de Twitter-feeds lezen. Hieronder het Twitter-weekoverzicht:

10 juli: Hiep hiep, hoera! Hunter de Heidewachtel is vandaag 6 maanden jong!

9 juli: Hunter is nu aan het voer voor grote honden. Hij at vandaag voor t eerst maar 2 keer. Z’n bak heeft hij toch zo leeg, hij is een schrokop!

8 juli: Hunter is door een spaniel met grijze slapen op z’n nummer gezet. Direct kreeg hij diens kop op z’n rug. Zo krijg je respect voor de oudjes!

6 juli: Wat een heerlijke avond. Hunter rent als een gems door het veld, happend naar zwermen muggen. Dat is zomer!

4 juli: Oei wat was Hunter eigenwijs tijdens de oefeningen vandaag. Voordeel is dat hij vaak heeft kunnen herhalen! Toch valt uiteindelijk ’t kwartje.

 

En de eerdere tweets:

3 juli: Hunter was helemaal in vorm vandaag. Hij heeft lekker gezwommen en ijverig gewerkt. Af en toe ook wat eigenwijs. De pubertijd in aantocht?

2 juli: Vandaag had Hunter goede zin. Met de baas alleen aportjes zoeken in het bos. Hij wachtte goed toen de baas het aporteerblok verstopte!

1 juli: Een mooie zonnige ochtend om lekker met Hunter te lopen. Door de knieen is hij helemaal verleerd. Het is nu alleen een achterpoot optillen.

28 juni: De eerste keer een kort rondje in het onweer gelopen. Hunter was meer op z’n gemak dan z’n baas!

27 juni: Bij 30 graden heeft Hunter ook een tropenrooster. De hele dag siësta en rondjes op het gemak. Wat drinken onderweg, geen drukte aan z’n kop.

26 juni: Hunter heeft een slome dag. Aporteren op een slakkengang, beetje bij de baas in de buurt blijven. Weinig pit. Wel goed eten. De warmte?

25 juni: Hunter heeft vandaag al twee keer in de regen flink gewandeld. Hij houdt niet van regen en van natte billen. Zitten met tegenzin!

24 juni: In het bos heeft Hunter weer gespeeld met de roedel Ierse Setters van kampioenskennel Pallas Green. Mooi gezicht ‘jagende’ honden en pups.

23 juni: Hunter heeft een middagje bij de buren gespeeld. Hij speelde uitstekend ‘prince charming’: erg rustig en goed luisteren. Net als thuis 🙂

Advertenties