Uitgevloerd!

De eerste dag in de wijde wereld was erg inspannend voor Hunter. Dus na de laatste ronde viel hij in de bench als een blok in slaap. Rond half twee in de nacht stak hij z’n poot op dat hij toch echt even moest. Dat lukte ‘m keurig buiten. Daarna rook hij z’n warme bench weer en knorde lekker verder. Om half vijf riep Hunter dat ie weer moest. Ook dat lukte buiten. De slaap kon hij toen wat moeilijk vatten. Na wat blaf- en brommelodietjes in de bench ging hij toch vermoeid liggen en sliep tot half zeven. En toen was Hunter de Heidewachtel weer helemaal klaar voor een nieuwe dag!

Met een korte ronde en een lekker ontbijt begint Hunter de dag luchtig. Maar dan wordt het toch tijd voor een mooie wandeling. Het achterlaten van boodschappen gaat goed en Hunter laat zien dat hij een goede volger is. Weer thuis is het tijd voor een flinke tuk. Wat vindt Hunter het toch  lekker om aan de voeten de roedelleider te liggen. Maar ook een slaapje in de bench doet het prima.

Tijdens de rondes maakt Hunter uitgebreid kennis met de viervoetige buurtgenoten. De ontvangst is hartelijk en dat stemt Hunter ook tevreden.

Het benchwennen met de deur dicht duurt steeds korter, maar onderwijl laat hij toch nog wat mooie aria’s horen. Het uitje van vandaag is het voetbalveld. Er moet getraind worden dus Hunter gaat mee op onderzoek. Hij vindt het geweldig, net als de ouders en voetballertjes die zo’n pluizige boef wel eens willen aaien.

Na zo’n inspannende dag is het goed rusten en daar is Hunter de Heidewachtel dan ook niet vies van, integendeel!

Advertenties